Ryobi havemaskiner - Flottere resultat med mindre indsats

Med Ryobi havemaskiner samt ONE+ og Max Power batteriteknologi får du adgang til mere end 200 forskellige batteridrevne værktøjer og 230-volt el-værktøj i høj kvalitet, der gør det lettere at opnå et flot resultat.

Gennem de seneste 10 år har Ryobi udvidet deres værktøjssortiment i tæt samarbejde med deres kunder. Ryobis udendørs sortiment fokuserer særligt på et sundt forhold mellem priser, de mange typer af forskelligt haveværktøj og dit behov for stabil ydelse. Prisbevidste havemaskiner udvikles med udgangspunkt i de haveopgaver, hvor du bruger meget tid og energi. Målet er at tilbyde havemaskiner, hvor du kan stole på kvaliteten, kan skifte batteri mellem de forskellige typer og får det lettere med havearbejdet.

Plænepleje med Ryobi havemaskiner

Hold græsplænen flot og kanterne skarpe

Ryobi plæneklippere

Ryobi plæneklippere

Foretrækker du fuld kontrol over plæneklipning, tilbyder Bygma et bredt udvalg af Ryobi plæneklippere.

Vælg mellem One+, Max Power eller 230 volt

I Bygmas sortiment finder du One+, Max Power og 230 volt græsslåmaskiner, så du kan vælge den model, der passer bedst til din græsplæne og din foretrukne måde at klippe plænen på.

Udvid garantien fra 2 år til 3 år

Ryobi leverer kvalitetsbevidste og prisvenlige havemaskiner. Derfor tilbyder Ryobi også muligheden for at udvide garantien fra 2 til 3 år, hvis du registrerer din Ryobi havemaskine inden for 30 dage efter købet.

Ryobi vertikalskærer

Ryobi vertikalskærer

Vinteren efterlader ofte plænen fugtig. Hen over foråret oplever du helt naturligt, at en sur og fugtig jordbund samler mos.

Med en Ryobi vertikalskærer - også kaldet plænelufter - hjælper du græsplænen med at blive sundere.

Teknik, der er brugt i mange generationer

Vertikalskærere og plæneluftere er ingen nyhed. Plæneluftning er en teknik, der er anvendt gennem generationer for at give græsplæner optimale forhold.

Ryobi havemaskiner sprænger ikke forårsbudgettet

Ryobi har løbende raffineret deres vertikalskærer for at levere en moderne havemaskine, der er enkel, robust og effektiv til en pris, der ikke sprænger forårsbudgettet.

Ryobi græstrimmer og kantskærer

Ryobi græstrimmer

Ryobi tilbyder et bredt sortiment af græstrimmere og kantskærere, der sikrer en god start på foråret. 

Giv din græsplæne den ideelle start med en Ryobi kantskærer. På kort tid skaber den en præcis og flot overgang mellem bede og græsplæne, hvor mange ellers benytter sig af snoretræk og spade.

Græstrimmere med klassisk eller ny teknologi

Blandt Ryobis græstrimmere kan du vælge mellem velkendte modeller og de innovative EasyEdge-modeller. Disse kombinerer teknologi fra både kantskærer og kantklipper uden at gå på kompromis med kantklipningens kvalitet, så kun behøver 1 havemaskine til at trimme kanterne på græsplænen.

Haverengøring med Ryobi 

Havemaskiner der letter rengøring af terrasse, have og facader 

Ryobi løvsuger og løvblæser

Ryobi løvsuger og løvblæser

Ryobi løvsugere og løvblæsere fås i både 18- og 36-volts udgaver. På den måde finder du altid en model, der passer til dit budget, dine eksisterende Ryobi-batterier og omfanget af haverengøringen.

Fokus på komfort og en effektiv kværn

Uanset om du vælger den lille letvægts løvblæser eller de større modeller med indbygget kompostkværn, fokuserer Ryobi på komfort med behageligt greb og bæresele for behagelig haverengøring.

Enkel tømning, rengøring og vedligehold

Ryobi henvender sig til have- og boligejere, hvorfor deres maskiner er konstrueret til nem betjening. Derfor er det også nemt at afmontere og tømme sækken med kompost samt at rengøre løvsugerne.

Ryobi højtryksrenser med Max Power

Ryobi højtryksrensere

Uanset om du skal rense bølgeeternit på sommerhuset eller gøre bilen forårsklar, finder du en Ryobi højtryksrenser, der passer til dine opgaver.

Frihed under rengøring af havemøbler, bil og facader

I Ryobi One+ serien tilbyder Ryobi batteridrevne højtryksrensere, der er lette, praktiske og leverer op til 70 bar til rengøringen. Dette gør højtryksrenserne perfekte, når du ønsker let håndtering og frihed under rengøring af havemøbler, bil og facader.

Få op til 120 bar med 36v Max Power

Har du brug for mere kraft, kan du effektivt rense taget på sommerhuset, fliser eller tagsten ved at vælge de større modeller. Her sikrer 36v Max Power batterier, at du får op til 120 bar tryk, svarende til en 230v højtryksrenser.

 

Ryobi fugerenser eller terrasserenser

Ryobi fugerenser

Med en traditionel fliserenser er det hårdt for både knæ, ryg og hænder at fjerne alt ukrudtet mellem fliserne i indkørslen eller på terrassen. Derfor tilbyder Bygma også en Ryobi fugerenser i sit sortiment af ukrudtsfjernere.

Justerbart skaft og effektiv stålbørste

Det justerbare teleskopskaft sikrer, at du får en behagelig oplevelse, mens du let fjerner ukrudt og mos fra fugerne mellem dine fliser. Stålbørsten udskiftes let og hurtigt, så din fugerenser altid fungerer optimalt.

Kombinér Ryobi fugerenser med trykrenser

Følger du op med korrekt højtryksrensning og efterfølgende imprægnering af dine fliser, er du garanteret en flot indkørsel og fliseterrasse gennem hele sommerhalvåret.

Hækkeklipning og beskæring med Ryobi

Driftssikre havemaskiner, der skåner både dig, buske, hæk og træer

Ryobi hækkeklipper med batteri og lader

Ryobi hækkeklipper

Hækkeklipning er både tidskrævende, omfangsrig og kræver hensyntagen til den store forskel i grentykkelse, hækkens typiske højde, og den ergonomi du har brug for, så du lettere kan udføre effektiv hækpleje.

Mange forskellige skær- og sværdtyper

For at imødekomme alt fra liguster- og bøgehække til syren og laurbær, tilbyder Bygma alt fra 45 cm hækkeklippere til detaljearbejde, til lange stanghækkeklippere, der gør det nemmere at trimme toppen af en høj syrenhæk.

Fra 45 cm præcisions-hækkeklipper til stanghækkeklipper

Alle modeller benytter de samme One+ og Max Power batterier, så du nemt kan skifte mellem forskellige opgaver. Batteriet til din Ryobi stanghækkeklipper leverer også kraft nok til både 45 cm og 60 cm modellerne.

Ryobi kædesav til One+

Ryobi kædesav eller grensav

Du behøver ikke kigge efter benzin-drevne motorsave! Ryobi Max Power kædesave sikrer dig en kædehastighed på 22 m/s, så havearbejdet ikke går i stå, hvis grenene er for tykke til din grensav.

Batterier, der passer til både kædesav og grensav

Størstedelen af Ryobi haveværktøjet benytter enten 18v One+ eller Max Power. Benytter du One+ eller Max Power, skifter du nemt fra din Ryobi grensav til den kraftigere kædesav, så du undgår at skade træet under beskæring.

Nem kædestramning og automatisk oliering

Ud over motorens ydelse er det vigtigt, at kæden er olieret og skarp, så du ikke flår i grenene, men opnår et rent og sundt snit. Derfor sker kædestramning også let uden værktøj, og maskinerne har en beholder til kædeolie, der automatisk holder kæden smurt.

 

Kraftfuld Ryobi buskrydder og kratrydder

Ryobi buskrydder

En Ryobi græstrimmer hjælper dig med at rette kanterne af og letter opgaven med at fjerne græs omkring bede, buske og skuret, så græsplænen fremstår skarp overalt, hvor robotplæneklipperen ikke kan nå.

Buskrydderen er beregnet til det hårde arbejde

Hvis du har købt et fritids- eller sommerhus, hvor haven ikke er blevet plejet i lang tid, er en græstrimmer ikke nok. Her får du brug for en buskrydder, der effektivt fjerner større klynger af ukrudt og vildtvoksende buskads.

Ryobi tænker på din sikkerhed og maskinens vægt

Fordi motoren arbejder kraftigt, er Ryobi buskrydderen designet med fokus på sikkerhed. Bæreselen, ergonomiske greb og vibrationsdæmpning sørger for, at du har et fast greb om buskrydderen og kan rydde området sikkert, før du går i gang med at indrette udendørsområdet.

Gode priser på Ryobi havemaskiner

Gå ikke klip af de skarpe priser hos Bygma