0

Har du styr på kravene til brandglaspartier og brandskydedøre?

Står du med et behov for glaspartier og/eller brandskydedøre i træ, hvor lysindfald, æstetik og brandsikkerhed skal gå op i en højere enhed, så tag Bygma og DOORFLEX A/S med på råd.

DOORFLEX leverer DS-godkendte:

  • BD30/BD60 skydedøre udført i træ efter ordre. Døren leveres som komplet løsning med karm, skinnesystem, dørplade, inddækning og tilvalgt automatik.
  • EW30, EI30 og EI60 indvendig brandglasparti
  • EI30 og I60 udvendig brandglas parti/vindue både i træ/træ og træ/alu.

DoorflexBD30/BD60 skydedøre

DOORFLEX kan levere enkelt skydedør, dobbelt skydedør, faldlem/ekspeditionsluge, skydedør med flugtvej, Blydør til røntgen og vi leverer døren med den automatik, som passer til formålet – Manuel dør, konstant magnethold, Friløb, DOORFLEX 2000 automatik.

DOORFLEX  brandskydedøre er udført i træ, og er fremstillet med stor håndværksmæssig ekspertise.

Dørpladen kan leveres ubehandlet, fineret eller lakeret i alle RAL og NCS specificerede farver.

Indvendige glaspartier

EW30, EI30 og EI60 indvendige BRANDGLASPARTIER er især egnede til adskillelse mellem gangarealer og lukkede rum.

Således sikres brandsektionering med optimale lysforhold. Brandglaspartier opfylder de skrappe krav til institutionsbyggeri, og anvendes derfor ofte i denne type byggerier. Alle emner kan leveres i alle træsorter og overflader samt færdiglakerede i alle farver.

Brandglas_produktion

DOORFLEX A/S har eget snedkeri i Danmark, hvilket giver dig:

  • Hurtig levering
  • Høj kvalitets finish
  • Skarpe priser

DOORFLEX A/S har mere end 20 års erfaring med brandskydedøre og brandpartier og er godkendt med BD30, BD60 samt EW30, EI30- og EI60 klassifikationer.

Udvendige glaspartier

Træ/Alu og Træ/Træ

DOORFLEX kan levere vinduer i både Træ/Træ og Træ/Alu der komplimenterer andre leverandørers vinduer. Vinduerne er godkendt som et udvendig fast parti i henhold til EI30 og EI60.

Træ alu vindue brandgodkendt

Med øje for de store linjer

Vi sørger for, at partierne hænger flot sammen med det øvrige byggeri og gængse standard vinduer. Du kan vælge blandt et bredt udvalg af materialer og farver. Partierne kan produceres med alle glastyper, og kan derfor også imødekomme de forskellige energi-, sikkerheds- og lydkrav.

Vær opmærksom på, at gulv og loft i forbindelse med et brandglasparti er en del af konstruktionen og derfor skal testes på lige fod med partiet. Derudover er korrekt montering også et parameter for, at konstruktionen opfylder kravene i tilfælde af brand.

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej

Kontakt din lokale Bygma, så vi i samarbejde med DOORFLEX A/S kan finde den rette løsning til dit projekt.

DOORFLEX A/S LOGO

 

proffshop

Toj

Nyhedsbrev