0

Har du styr på kravene til brandglaspartier?

Står du med en opgave hvor lysindfald, glaspartier og brandsikkerhed skal gå op i en højere enhed, så tag Bygma og DOORFLEX A/S med på råd. I samarbejde finder vi en løsning med brandglas, der med en samlet funktionstest kan godkendes af den lokale brandinspektør.

Brandglaspartier er særligt egnet til adskillelse mellem gangarealer og lukkede rum. Særligt institutions- og etagebyggeri har strenge krav til brandglaspartier, hvorfor det er vigtigt at have styr på kravene.

Brandglas_produktion

Med øje for de store linjer

Vi sørger for, at partierne hænger flot sammen med det øvrige byggeri og gængse standard vinduer. Du kan vælge blandt et bredt udvalg af materialer og farver. Partierne kan produceres med alle glastyper, og kan derfor også imødekomme de forskellige energi-, sikkerheds- og lydkrav.

Vær opmærksom på, at gulv og loft i forbindelse med et brandglasparti er en del af konstruktionen og derfor skal testes på lige fod med partiet. Derudover er korrekt montering også et parameter for, at konstruktionen opfylder kravene i tilfælde af brand.

 

Kontakt din lokale Bygma, så vi i samarbejde med DOORFLEX A/S kan finde den rette løsning til dit projekt.

DOORFLEX A/S LOGO

 

Dansk produceret

DOORFLEX A/S har eget snedkeri i Danmark, hvilket giver dig:

  • Hurtig levering
  • Høj kvalitets finish
  • Skarpe priser

DOORFLEX A/S har mere end 20 års erfaring med brandskydedøre og brandpartier og er godkendt med BD30, BD60 samt EW30, EI30- og EI60 klassifikationer.

Træ/aluTræ alu vindue brandgodkendt

DOORFLEX A/S kan endvidere levere vinduer i træ/alu der komplimenterer andre leverandørers vinduer. Vinduerne er godkendt som et udvendig fast parti i henhold til EI30 og EI60.

Forklaring

Forklaring

Brandteknisk klasse EW: Sikrer at ilden ikke trænger igennem brandglaselementet.

Brandteknisk klasse EI: Sikrer at varmestrålingen på den anden side af glasset ikke bliver for høj, så der ikke går ild i andet.

30 og 60: Angiver hvor mange minutter brandglaselementet, kan holde flammerne tilbage.

proffshop

Toj

Nyhedsbrev