0

Farvel til ledning og lysnet 

Goddag til det intelligente DEWALT XR FLEXVOLT batteri.

Nye spilleregler på byggepladsen

Nu kan du påtage dig krævende opgaver uden at være afhængig af ledninger og lysnettet. DEWALT XR FLEXVOLT batteriet på 54 V sikrer dig kraften til at løse opgaver, der tidligere kun kunne løses med 230 V værktøj. Og batteriet skifter automatisk fra 54 V til 18 V, afhængigt af værktøjet, så det er kompatibelt med resten af dit 18 V XR elværktøj. Nemmere bliver det ikke.

Flex_logo

To fordele i ét batteri

Ledningsfrit værktøj er fleksibelt og praktisk. Men de maskiner, der har været på markedet indtil nu, har været for svage til at løse de virkelig krævende opgaver. Det har DEWALT ændret på med deres DEWALT XR FLEXVOLT 54/18 V batteri og en række kraftfulde maskiner.

 1. Verdens stærkeste batteri

DEWALT XR FLEXVOLT 54/18 V batteriet er det stærkeste batteri, der nogensinde er produceret. Batterisystemet gør maskinerne lige så kraftfulde, som hvis de var tilsluttet lysnettet. Og i mange tilfælde kan de køre en hel dag på en enkelt opladning.

Dertil kommer masser af XR tilbehør som eksempelvis klinger til rund-, alligatorog bajonetsave samt keramiske slibeskiver – alt sammen noget, der øger ydeevne og køretid.

2. Verdens første 54/18 V konvertible batteri.

54/18 V batteriet er kompatibelt med alt eksisterende DEWALT 18 V XR akku-værktøj. Så du kan bruge FLEXVOLT batteriet til de maskiner, du allerede har.Nyhed - Advantage teknologien lukker op for ekstra ydeevne

De nye Advantage produkter registrerer, når et XR FLEXVOLT batteri tilsluttes og låser op for ekstra ydeevne. DEWALT har indbygget XR FLEXVOLT ADVANTAGE teknologien i en serie af nye produkter.

Hver model har samme ydeevne som et ledningsbaseret el-værktøj med helt op til 77% mere kraft.

Modellerne er udstyret med en kulløs motor og et elektronisk modul, der registrerer, om et XR FLEXVOLT batteri bliver tilsluttet. Det gør det muligt, at udnytte ydeevnen fra XR FLEXVOLT til at udføre mere krævende opgaver uden at skulle skifte værktøj.

 

Nu er det slut med at lede efter strøm.
Med Flexvolt stiller jeg mig der, hvor det
er mest praktisk for mig at stå og arbejde

”Før startede jeg med at lede efter strøm og trække kabler, når jeg var ude på et job. Nu kører jeg bilen derhen, hvor det er mest praktisk for mig at arbejde, tager værktøjet frem, og så er jeg i gang,” siger Nikolaj Jonesen fra Tømrer Thomsen.

Rundsaven skærer uden problemer gennem flere lag krydsfiner

””Det startede med, at jeg købte en Flexvolt rundsav, og den overraskede mig virkelig. En rundsav kan godt gå død, hvis den skal igennem flere lag krydsfiner, men den her klarede det uden problemer. Siden har jeg udvidet værktøjspakken med vinkelsliber, bajonetsav, borehammer, kap-/geringssav og senest en kompressor. Og det stopper nok ikke der,” griner Nikolaj.Nikolaj Jonesen, murer, Tømrer Thomsenproffshop

Toj

Nyhedsbrev