0

Sæt "track and trace" på dit værktøj

Milwaukee_Tick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med TICK™ Bluetooth® sporingsmodul kan du spore hvad som helst. Sæt fx sporingsmodulet på dit værktøj, så har du styr på, hvor det er.

Lille og hårdfør

Tick'en er hårdfør og kan sagtens klare de stød og slag, som den kan komme ud for på byggepladsen. Ekstra beskyttelse mod vand, støv og UV-stråling gør TICK™ ekstremt holdbar. Det robuste elektronikhus kan modstå kraftige vibrationer og stød samt andre påvirkninger fx fra vibrerende el-værktøj.

Den flade bagside kan sidde tæt ind mod en lang række overfladetyper, og den runde form passer perfekt til steder, der ikke umiddelbart kan ses.

Monter din Milwaukee Tick med stropper, skruer, nitter eller lim. Batteriet har en levetid på over et år, og du får besked, når batteriet er ved at være fladt.

 

Tick_montering

Find dit værktøj via app'en

One_key_appHver TICK™ er indgraveret med et serienummer, så du nemt og hurtigt kan registrere et større antal TICK™s. Når din Tick er monteret, kan du nemt spore det værktøj den sidder på via ONE-KEY™ mobil-app’en.

App’en er gratis, og du finder den i Google play eller App Store.

One_key_appOBS: Du kan kun se produkter og priser nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se produkterne.

proffshop

Toj

Nyhedsbrev