0

Sæt "track and trace" på dit værktøj

Milwaukee_Tick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med TICK™ Bluetooth® sporingsmodul kan du spore hvad som helst. Sæt fx sporingsmodulet på dit værktøj, så har du styr på, hvor det er.

Lille og hårdfør

Tick'en er hårdfør og kan sagtens klare de stød og slag, som den kan komme ud for på byggepladsen. Ekstra beskyttelse mod vand, støv og UV-stråling gør TICK™ ekstremt holdbar. Det robuste elektronikhus kan modstå kraftige vibrationer og stød samt andre påvirkninger fx fra vibrerende el-værktøj.

Den flade bagside kan sidde tæt ind mod en lang række overfladetyper, og den runde form passer perfekt til steder, der ikke umiddelbart kan ses.

Monter din Milwaukee Tick med stropper, skruer, nitter eller lim. Batteriet har en levetid på over et år, og du får besked, når batteriet er ved at være fladt.

 

Tick_montering

Find dit værktøj via app'en

One_key_appHver TICK™ er indgraveret med et serienummer, så du nemt og hurtigt kan registrere et større antal TICK™s. Når din Tick er monteret, kan du nemt spore det værktøj den sidder på via ONE-KEY™ mobil-app’en.

App’en er gratis, og du finder den i Google play eller App Store.

One_key_app

Claus JacobsenVi har styr på værktøjet og forbygger tyveri fra bilerne

Tømrermester Claus Jacobsen deler her sine erfaringer med Ticktm

Holder styr på værktøjet
”Med tæt på 30 medarbejdere og en stor portefølje af opgaver, har vi selvsagt rigtig meget værktøj”, fortæller tømrermester Claus Jacobsen, der leder virksomheden Børge Jacobsen A/S. ”Det er vigtigt for os at holde styr på vores værktøj; ofte anvendes det af flere af vores folk, og så kan det ikke nytte at man skal bruge tid på at lede efter værktøjet, når man skal bruge det. Vi har derfor valgt at anvende sporingsenheden Ticktm/OneKeytm til at mærke alt vores værktøj”.

Forbygger tyverier
Claus Jacobsen fortæller, at virksomheden tidligere har oplevet tyveri af værktøj specielt fra bilerne, og at dette er medvirkende årsag til, at man nu har valgt at mærke værktøjet. ”Der er erfaring for, at mærkning forebygger værktøjstyverier, og vi har da heller ikke fået stjålet noget, siden vi mærkede det hele. Det er frustrerende at stå og mangle værktøjet, og der kan hurtigt blive spildtid inden man er kørende igen.

Har mærket alt
Hos Børge Jacobsen har man valgt at mærke alt fra forlængerledninger, stiger, el-værktøj, vinduesløftere, iPhones, iPads til bærbare computere. ”De mindre ting er mærket med stregkode, de større og dyre ting, som fx bordsave, affugtere og el-hammere er mærket med både stregkode og Ticktm/OneKeytm.

Bedre kommunikation
”Med Ticktm/OneKeytm er det ikke alene let at finde frem til værktøjet, det gør også kommunikationen lettere,” siger Claus Jacobsen. ”Før sendte vi en mail ud til alle, når vi skulle bruge et bestemt stykke værktøj. Nu ved vi, hvor det er; vores værktøjsmand har overblik over det hele. Og hver gang vi køber nyt, skal det forbi ham for at blive registreret. Med Ticktm/OneKeytm sparer vi en masse tid og har mulighed for at være mere effektive.”

 

Børge Jacobsen A/S, der er en professionel tømrer- og snedkervirksomhed med adresse i Hjorthede ved Bjerringbro, blev etableret i 1962. Virksomheden udfører udover lokalt tømrer- og snedkerarbejde også en del større fag- og hovedentrepriser. OBS: Du kan kun se produkter og priser nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se produkterne.

proffshop

Toj

Nyhedsbrev